Search
Close this search box.

Naanbrood met feta, hummus en groente

Ingrediënten 

  • 200 g feta
  • 4 el milde olijfolie
  • 1 el provencaalse kruiden
  • 4 mini naans
  • 800 g provencaalse roerbakmix
  • 2 el euroma franse ratatouille-kruiden
  • 200 g hummus pikant

Bereiding:

1.    Verwarm de oven voor op 200 °C. Dep de feta droog, bestrijk met de helft van de olijfolie en bestrooi rondom met de Provençaalse kruiden. Leg in een kleine ovenschaal en bak 10 min. in het midden van de oven.

2.    Verhit de rest van de olijfolie in een hapjespan en de roerbakgroente met de rest van de Franse ratatouillekruiden, peper en zout 8 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Besmeer de naanbroden met de hummus en verdeel de groenten erover. Breek de feta in stukken en verdeel erover.

Eet smakelijk!

Tags

Deel dit artikel:

Ook interessant
Categorie

Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste blogs en interessante kortingscodes rechtstreeks in je mail krijgen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief