Search
Close this search box.

Paprika chili tortilla’s met falafel

Ingrediënten ( 4 personen)  

  • 2 rode ui 
  • 3 trostomaat
  • 2 el milde olijfolie
  • 400 g vega falafel
  • 1/2 komkommer
  • 200 g cottagecheese
  • 4 paprika chili-tortilla
  • 100 verse spinazie

Bereiding:

1.    Snijd de rode uien in dunne halve ringen. Snijd de tomaten in kleine blokjes. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de rode ui en tomaat 5 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper.

2.    Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de falafel 5 min. op laag vuur. Keer regelmatig.

3.    Halveer ondertussen de halve komkommer in de lengte. Verwijder met een lepel de zaadlijsten en rasp het vruchtvlees grof. Voeg eventueel wat zout toe, doe in een vergiet en laat 3 min. uitlekken. Meng de komkommer met de cottagecheese, peper en eventueel zout.

4.  Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag en verwarm de tortilla’s 30 sec., keer halverwege of verwarm de wraps 1 min. in de magnetron. 

5.  Verdeel de spinazie, het tomaat-uimengsel, de falafel en cottage- cheese over de tortilla’s en serveer.

Eet smakelijk!

Tags

Deel dit artikel:

Ook interessant
Categorie

Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste blogs en interessante kortingscodes rechtstreeks in je mail krijgen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief