Ingrediënten
- 1 ui
- 5 el zonnebloemolie
- 300 g vegetarische kipstukjes
- 450 g Tikka Masalasaus
- 2 naanbroden
- 400 g bloemkoolrijst
- 250 g diepvries tuinerwten
- 1 limoen
- 15 g verse munt
Bereiding:
1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snipper de ui. Verhit ⅕ van de olie in een wok of
hapjespan en bak de ui en vegetarische kipstukjes 4 min. op hoog vuur. Zet het
vuur laag, voeg de tikka masala saus toe en verwarm 5 min. op laag vuur.
2. Verwarm ondertussen de naanbroden ca. 4 min. in het midden van de oven. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de bloemkoolrijst en tuinerwten 4 min. al omscheppend op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
3. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Snijd de munt fijn. Breng de tikka masala op smaak met 1 el limoensap (per 4 personen), peper en eventueel zout.
4. Verdeel de bloemkoolrijst met de tuinerwten en de tikka masala over diepe borden. Bestrooi met de munt en het limoenrasp. Snijd de naanbroden in stukken en serveer erbij.
Eet smakelijk!