Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hoe vind je jouw persoonlijke kledingstijl?

Het vinden van jouw persoonlijke stijl kan soms een uitdaging zijn. Het kan lastig zijn om te bepalen welke kledingstukken bij jou passen en hoe je deze het beste kunt combineren. Toch is het vinden van jouw persoonlijke stijl belangrijk, omdat het kan bijdragen aan een positief zelfbeeld en meer zelfvertrouwen. Hier zijn een aantal tips om jouw persoonlijke stijl te ontdekken en welke kledingstukken hierbij passen.

  1. Doe inspiratie op

Door inspiratie op te doen, kun je erachter komen wat je leuk vindt en wat voor kleding bij jou past. Blader bijvoorbeeld door tijdschriften, zoek op Pinterest of kijk op Instagram. Sla accounts op waarvan je de outfits leuk vindt. Maak vervolgens een mapje aan waarin je de foto’s die jou inspireren bewaart. 

  1. Ontdek jouw features

Kijk naar jezelf en bepaal wat jouw beste features zijn. Heb je bijvoorbeeld mooie benen? Of juist een slanke taille? Door te bepalen wat jouw beste features zijn, kun je hier de nadruk op leggen met bepaalde kledingstukken en accessoires.

  1. Bepaal jouw kleuren

Welke kleuren passen het beste bij jouw huidskleur, haarkleur en oogkleur? Door te bepalen welke kleuren jou het beste staan, kun je gerichter shoppen en voorkom je miskopen.

  1. Creëer een verlanglijstje

Maak een verlanglijstje van de kledingstukken die jij graag zou willen. Kijk bijvoorbeeld naar de travelkleding van Studio Lienne. Dit is kleding die ieder figuur complementeren, comfortabel zijn en stijlvol. Ze bieden diverse stijlen aan.

  1. Experimenteer

Blijf experimenteren met verschillende soorten kleding. Soms kan een kledingstuk dat je in eerste instantie niet mooi vond, toch heel goed bij jou passen. Durf uit je comfortzone te stappen en probeer nieuwe dingen.

Het vinden van jouw persoonlijke stijl kost tijd, maar is het zeker waard. Door erachter te komen wat jij leuk vindt en wat je staat, zal je je meer zelfverzekerd voelen en zal je dat ook uitstralen. De travelkleding van Studio Loenen biedt voor iedereen wat wils en in deze items zal jij je gegarandeerd fijn voelen.

Tags

Deel dit artikel:

Ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorie

Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste blogs en interessante kortingscodes rechtstreeks in je mail krijgen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief