Courgettefritatta met olijven

 Ingrediënten

  • 4 el olijfolie
  • 2 uien
  • 2 tenen knoflook
  • 2 courgettes
  • 8 eieren
  • 100 gram groene olijven
  • 1 el gedroogde tijm

Bereiding:

1.    Verhit in een grote hapjespan de helft van de olie en fruit hierin de ui met de knoflook goudbruin. Voeg de courgette toe en bak die al omscheppend nog 10 minuten mee. 

2.   Klop de eieren los in een grote kom en roer het gebakken courgettemengsel en de olijven erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Verhit de rest van de olie in de hapjespan en schenk het eimengsel erin. Dek de pan af met een deksel of groot bord en laat de frittata in 20-25 minuten op laag vuur gaar worden.

Eet smakelijk!

Tags
Deel dit artikel:
Categorie

Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste blogs en interessante kortingscodes rechtstreeks in je mail krijgen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief